MEDIUMPLEIN BLOG

Kattenprobleempjes ?

Ik krijg soms wel eens vragen rond dieren, sommigen kiezen bewust om me te contacteren op basis van mijn profielbeschrijving, anderen ‘ toevallig ‘. Ik heb me na mijn opleidingen tot energetisch dierentherapeut en communicator, gespecialiseerd in katten…al hou ik wel van dieren in het algemeen, katten hebben mijn hart gestolen.

veder licht

Ik spreek heel regelmatig met mensen over de angst en negativiteit die heel veel mensen voelen. Een tijdje geleden sprak ik een psychologe die me vertelde dat ze , ondanks het behoorlijk heftige in haar werk, bijna overal om moest lachen en ze maakte zich hierover wel zorgen, ze dacht dat er iets mis met haar was.
Om elk triestig verhaal moest ze lachen, en ze schaamde zich te pletter voor haar reactie.

De mishandeling.

Al jaren ging het hetzelfde in huis. Hij was steeds boos en sloeg haar wanneer hij dronken was. Wat moest ze toch doen? Ze had geen rijbewijs en woonde in een stad waar niemand zich iets aantrok van wat er bij de buren gebeurde. Zo ook die avond.

De man met migraine.

Hij had al jaren heftige aanvallen. Aanvallen van hoofdpijn waarbij hij zo misselijk werd dat hij geen licht meer verdroeg aan zijn ogen. Hij was overgeleverd aan deze pijn die soms zo heftig was, dat hij eigenlijk net zo lief dood zou gaan dan deze pijn nog een keer te voelen. Maar hij had een vrouw. En kinderen. Vele malen bezochten ze de dokter en deze wist het ook niet.

Doorbreken van de vicieuze cirkel

Doorbreken van de vicieuze cirkel . Als ik zo even terugkijk naar de vele vragen van mensen en hoe diezelfde vragen zich blijven herhalen zelfs na jaren, kan ik niet anders dan opmerken dat velen de uitdagingen, leerstappen en problemen vaak jarenlang op dezelfde manier aanpakken, zonder resultaat en wat is dat frustrerend uiteindelijk.

Wat is de heilige drie eenheid?

Wat is de heilige drie eenheid? Sommige noemen het lichaam, ziel en geest. Maar wat is dat nu precies? Hoe bestaan we eigenlijk?
Wat blijft er over van je geest als je stoffelijkheid is verdwenen?.

www.paragnost-eddie.nl

Marita, het hooggevoelige meisje. Ik ben al een paar uur lekker wakker en heb zojuist een heerlijke wandeling gemaakt. Even onder de douche geweest en een heerlijke kop koffie gezet. Ik besluit mij in te loggen op de bellijn als mijn oog valt op mijn laptop. Ik ga zitten en open het scherm in afwachting van hetgeen het universum mij zo graag wil duidelijk maken. Ik start het internet zodra mijn laptop opengaat en open mijn mail. Er bevindt zich een artikel in over kinderen met hoog gevoeligheid.

De reikimaster en het consult

De reikimaster en het consult dat van te voren bereid werd. Ik ben al even ingelogd op de bellijn als mijn energie begint te stromen als een tierelier. Ik wordt actief, ja zeg maar rustig hyperactief. Beetje onrustig ook. Her en der begin ik mijn lichaam wat te voelen. Mijn keel lijkt wat schor te worden en ik merk dat er iets gebeurd. Gelukkig weet ik dan al dat het niet van mij is maar iets is wat zich aan lijkt te dienen. Een gesprek is op handen zeg maar. Ik pak mijn schrijfblok en sluit mijn ogen en stem mij af op het universum.

mieke lis

Wat als verliefdheid over is? Soms kan de liefde je enorm hard raken.  Iemand kan zijn of haar pijlen op je af schieten en dan kun je zo in de ban raken van die ander dat je jezelf totaal verliest.
Soms krijg je wel  signalen door in de vorm van waarschuwingen , ‘’zoals  een stemmetje  dat steeds maar tegen je praat’’, maar door de immense verliefdheidsgevoelens kun of wil je die niet zien of horen!
Vaak denken wij mensen dat we de ware liefde zijn tegenkomen, tweelingzielen/vlammen, soulmates en voelen wij onszelf juist in de beginperiode dolgelukkig.

eigenwaarde en oude zielen

Eigenwaarde is iets waar veel hoog gevoelige oude Zielen moeite mee hebben. Hoe komt dit nou eigenlijk. De gevoelige oude Ziel is gewend om zich van kind af aan te passen aan zijn omgeving. Hij of zij voelt wat zijn ouders, en omgeving van hem of haar nodig heeft. En gedraagt zich als een kameleon, vaak zelf niet goed wetende wat zijn of haar eigen identiteit is. Omdat ze zo gewend zijn zichzelf weg te cijferen voor hun omgeving.

Zoek op de kaart