helpende hand

Helpende hand voor een nieuw begin… Je staart vooruit, eigenlijk al een paar maanden, je weet het wel en dit is niet wat je wil, maar wat je wel wilt, weet je ook niet. Alles is in één klap, die mooie toekomst die voor je lag, compleet weggevaagd. Het heeft je lam geslagen, de energie uit je lijf gerukt en je bent jouw pad compleet kwijt. Gedachten hebben de overhand genomen, veel voel je niet meer, alles is vlak en verdoofd. Je partner is vertrokken zonder woorden uit te spreken, je baan stond al op de tocht en ook daar kreeg je te horen, niet meer welkom te zijn. Op een automatische piloot leef je je leven dat voor jou aanvoelt als overleven. Je negeert je telefoon, familie en vrienden beginnen je te missen en zijn ongerust. Op de een of andere manier kan het je niet zoveel schelen. Je hapt nog een stukje chocolade weg als troost….

 Hoe heeft het zover kunnen komen? Je zoekt naar antwoorden, ze komen niet. Hoe moet het nu verder? Je weet het niet. Weg toekomst, weg leven. Weer een dag voorbij en je ziet wel dat er drastisch iets moet veranderen, maar hoe. Hoe krijg je weer de energie om jezelf aan te pakken, weer geloof te krijgen, weer te gaan vertrouwen dat het leven niet alleen maar kommer en kwel is. Geloven dat ook voor jou nog een mooie toekomst is weggelegd. Je kijkt naar buiten, heel even zie je dat de zon schijnt, zal ik naar buiten, ach nee, wat lost dat nu op en weer gaat een dag aan je voorbij…..

Je surft wat op het internet en bij toeval klik je op een website waarop mediums, helderzienden en toekomstvoorspellers staan. Paragnost Eddie, nou ik ben niet zo van de toekomstvoorspelling, maar laat ik gewoon eens een gokje wagen. Ha die Claire, die kan misschien wel iets voor mij betekenen. Sceptisch bel je het 0900 nummer, ook wel wat angstig, geconfronteerd worden met de waarheid is nooit fijn en wie weet hang je op met een nog onrustiger gevoel dan dat je al hebt en ziet je toekomst er wel helemaal niet zo rooskleurig uit. Een fijne en rustige stem aan de andere kant. Goedemiddag, je spreekt met Claire, je voelt direct een goede energie. Jij kunt de toekomst voorspellen toch? Jazeker, ik ben medium en kan voor jou een kijkje in de toekomst nemen. Wil jij dan eens voor mij de kaarten leggen, ik zeg je nog niets. Ik wil weten wat jij voor mij in de toekomst ziet. Claire vraagt mijn naam en leeftijd en ik hoor haar de kaartjes neerleggen.

Welnu, geeft Claire aan, ik zie nu bij je een grote donkere wolk, die gaat wegtrekken. Je staat op een keerpunt in je leven, je gaat een totaal ander pad bewandelen, al het oude achter je laten, rommel ruimen, mensen die niet bij je horen, verdwijnen vanzelf. Ik zie ook dat je momenteel helemaal niet gelukkig bent, alles is weggevallen, je relatie, je werk, je maakt je zorgen hoe je verder moet, wees niet bang, jouw toekomst kent alleen maar betere tijden. Geef jezelf nog een paar maanden, hoe gek het ook klinkt, die heb je nodig nu, het leven kan niet alleen maar rozengeur en maneschijn zijn. Als je heel eerlijk naar jezelf bent, zegt Claire, heb jij dit allemaal aan voelen komen en ben je nu de weg kwijt. Woww, dat klopt Claire, geef ik aan. Ik heb het gevoeld, geweten. Ik heb het verdrongen, ik wilde de zekerheden van het leven niet opgeven, terwijl ik wist dat ik niet op mijn plek zat, niet in de relatie en niet op mijn werk. Claire vertelt verder dat ze zeer veel positieve veranderingen ziet voor mij in de toekomst, maar dat ik wel zelf de sleutel ben om die verandering in gang te zetten en Claire legt uit wat dat betekent. Kijk, wat er nu is gebeurd, moest gebeuren, je moest wakker geschud worden door boven en we zijn als mens pas bereid te willen veranderen als ons iets ergs overkomt. Jij zelf bent de verandering! Jij staat met jezelf aan een nieuw begin, een nieuwe toekomst. Jij kan deze helemaal zelf bepalen, door aan het roer te gaan staan van je eigen leven en je niet meer te laten leiden door de dingen die gebeuren. Jij hebt zelf de macht om de dingen naar je hand te zetten. Ik begrijp goed wat Claire zegt en begin weer geloof in die toekomst te krijgen, mijn toekomst! Ik zie weer lichtpuntjes, ik zie ook in dat ikzelf degene ben die het zover heeft laten komen en dat ik degene ben die de verandering in gang kan gaan zetten. Ik dank Claire hartelijk voor haar consult en helpende hand, een helpende hand naar een nieuw begin, een nieuwe toekomst die ik zelf mag en kan bepalen….Zo’n toekomstvoorspelling is nog zo gek niet.

Medium Claire Klik hier!!

Zoek op de kaart