De reikimaster en het consult

De reikimaster en het consult dat van te voren bereid werd. Ik ben al even ingelogd op de bellijn als mijn energie begint te stromen als een tierelier. Ik wordt actief, ja zeg maar rustig hyperactief. Beetje onrustig ook. Her en der begin ik mijn lichaam wat te voelen. Mijn keel lijkt wat schor te worden en ik merk dat er iets gebeurd. Gelukkig weet ik dan al dat het niet van mij is maar iets is wat zich aan lijkt te dienen. Een gesprek is op handen zeg maar. Ik pak mijn schrijfblok en sluit mijn ogen en stem mij af op het universum.

Ik vraag mijn gidsen mij te beschermen en denk aan bepaalde symbolen van reiki. Bij mij komt altijd als eerste een boom naar boven dus ik weet op het moment dat de boom in beeld is dat mijn sessie is begonnen. Ik schrijf de beelden en het visioen dat ik ontvang op en laat mijn energie stromen. Na een paar minuten verschijnt een van mijn gidsen die ik zelf Gideon noem. Gideon is gekoppeld aan de reikistroom die als een kanaal door mij stroomt en Gideon laat mij een man zien van midden 40 die zich in een moeilijke situatie lijkt te bevinden. Het gaat over een dame en deze man zit totaal op slot. Zijn chakras zijn her en der geblokkeerd en vooral zijn keelchakra moet het ontgelden. Ik schrijf alles op wat Gideon laat zien en ben zodoende voorbereid op het gesprek dat vermoedelijk zal komen. Het kan natuurlijk ook een gesprek zijn die ik in mijn dagelijks leven zal voeren maar Gideon komt hoe dan ook niet voor niks.
Ik besluit even een blokje om te gaan met mijn honden en steek de wierrook aan. Ik eet even wat en drink een glas melk om mij daarna in te loggen. De sfeer in de huiskamer is intussen drukkend geworden. Er is veel aanwezigheid van allerlei lichtwezens en dat beloofd dus een heel gesprek te worden. Ik sta al even ingelogd en voerde wat gesprekken over overleden mensen, en energetische problemen die niet echt heel groot waren wanneer er plotseling een gesprek binnenkomt waarbij alle bellen afgaan. Hier is hij. Hier is het gesprek waarop ik voorbereid werd. De beller heet Mark en Mark is iemand die heel erg spiritueel is. Helaas sluit Mark zich niet goed af waardoor er allerlei energie zomaar in zijn aura terecht komt. Mark geeft zelf aan dat hij helderziend is, maar ik neem ook helderziend, heldervoelend en helderwetendheid plaats. Mark zou, als hij goed begeleid wordt zomaar een goede reikmaster kunnen worden. Ik praatte Mark bij over zijn gaven en mijn ontdekkingen en gaf hem een healing. Hij stelde mij vragen over de paranormale wereld en ook hoe hij zijn gaven kon verbeteren. Zijn interesses waren heel breed. Ik zag aan zijn aura dat hij veel kleur had en zodoende ook veel te bieden had. Hij was open en mijn gidsen vertelden dan ook honderduit. Soms moest ik hen even afremmen omdat ik ook naar Mark wilde luisteren. Ik vertelde Mark het een en ander over zijn lichtlichaam en over hoe hij het kon leren beschermen.

Waar hij op moest letten en wat hij kon doen als er toch iets in zijn aura was binnengeslopen. Ik gaf Mark de beelden door die ik had ontvangen en het viel zoals altijd weer helemaal op zijn plek. Mark kreeg informatie waar hij mee aan de slag kon en hij was oprecht blij. Ook kwam er nog even een overleden tante door die doorgaf dat zij als gids voor hem was gaan functioneren. Dit was gekomen omdat zij bij leven een bepaald stuk niet had kunnen uitwerken in het spirituele proces van Mark en nu zij overleden was deed zij dit als gids alsnog. Ze zou dan ook niet altijd bij hem blijven. Dat vond Mark lastig. Hij was bang dat ze ongemerkt weg zou zijn nu hij net zo blij was dat hij weer met haar kon praten. Zijn tante legde uit dat zij niet dezelfde was als bij leven, en dat dit alles een reden had, met als uiteindelijke doel zijn groei. Voor ze weg zou gaan zou ze hem nog een laatste groet brengen zo spraken ze af zodat hij wist dat ze gegaan was. Als hij vragen had kon hij ze stellen en hij mocht er op vertrouwen dat als zij weg zou zijn gegaan er weer een nieuwe gids zou opstaan. Passend bij de tijd en het moment en de groei van zijn proces. Het gaf hem verlichting, de wetenschap dat hij al zijn vragen kon stellen, maar ook dat hij er niet alleen voor stond en dat de zaken die hem raakten heel gewoon waren en ook een reden hadden. De ziel van deze jongen ontving veel genezing en er ontstond opnieuw vertrouwen. Vertrouwen in het ongeziene, in het paranormale maar ook zeker in het leven en in de liefde. Liefde die op dat moment rijkelijk stroomde. Het energetisch lichaam van Mark veranderde langzaam maar zeker in een zachte, heldere lichtfontein en ook de chakras heelden een voor een. Mark gaf aan dat hij zich ook beter begon te voelen en dat paste bij wat ik zag. Na nog wat vragen te hebben beantwoord voelde ik aan dat het genoeg was voor vandaag. Het was nogal niet wat wat er was gebeurd. Mark nam dankbaar afscheid met de volle verzekering nog eens terug te willen bellen, hetgeen ik ook inderdaad vermoedde, maar ook als dat niet zo was, was het voor nu goed en prima. Ik bedankte hem ook en groette zijn gidsen nadat hij opgehangen had en bedankte mijn gidsen, engelen en universum dat zij mij als Lichtwerker hadden begeleid in deze dankbare taak op dit moment. Op naar meer nieuwe en frisse gesprekken. Op naar een nieuwe tijd waar Licht en Liefde de ruimte krijgen.

Reiki master klik hier!

Zoek op de kaart