www.paragnost-eddie.nl

Marita, het hooggevoelige meisje. Ik ben al een paar uur lekker wakker en heb zojuist een heerlijke wandeling gemaakt. Even onder de douche geweest en een heerlijke kop koffie gezet. Ik besluit mij in te loggen op de bellijn als mijn oog valt op mijn laptop. Ik ga zitten en open het scherm in afwachting van hetgeen het universum mij zo graag wil duidelijk maken. Ik start het internet zodra mijn laptop opengaat en open mijn mail. Er bevindt zich een artikel in over kinderen met hoog gevoeligheid.

Ik lees het artikel aandachtig door en lees zaken die ik herken uit mijn jeugd. Natuurlijk wist ik deze dingen al maar ik vond het toch een mooi artikel. In het artikel stond te lezen hoe gevoelig hooggevoelige kinderen zijn voor indrukken, sferen en voor de gevoelens van mensen. Hoe zij reageren op licht en soms allergieen kennen. Maar ook over de stress gevoeligheid en de gevoeligheid voor bijvoorbeeld muziek. Feilloos pikken zij indrukken op en veranderde sferen. Chaos en onrust zijn funest voor deze kinderen. Ik sloot het artikel af en vond het fijn om dat weer eens te lezen. Ik besloot dat ik nog een paar uur wilde werken op de paragnosten en medium lijn waar ik voor werk en ik bereidde mij voor. Mijn voorbereiding bestaat uit het zetten van mijn bescherming, mijn gidsen uitnodigen, de engelen om hulp vragen en mijn geest tot rust te brengen aan de hand van meditatie en muziek. Ik open mijn ramen, steek een wierrookje aan, zet een glas water klaar en ben klaar om in te loggen. De atmossfeer in mijn huis is inmiddels flink aan het veranderen en dat is een goed teken. Mijn gidsen dwarrelen wat rond en enige tijd later zie ik hen een foto op houden van een jong meisje. Wat een prachtige jongedame is dat. Meer informatie komt er nu nog niet en ik moet het er mee doen. Ik besluit ook niet door te vragen en log in.

Er komen wat gesprekken over dromen die mensen gehad hebben maar ook een healing op de chakras. Weer een ander wil een kaartlegging en de volgende wil graag dat ik invoel op een bepaalde situatie op het werk. Het kan allemaal. Dan komt er een telefoontje binnen van een dame die mij verteld over haar leven die zo onrustig verloopt. Ze ligt in een scheiding en op de verjaardag van haar zus ging tot overmaat van ramp haar dochter finaal uit haar plaat. Ineens leek er iets te gebeuren in mijn huis. De atmosfeer veranderde en mijn gidsen lieten mij opnieuw de foto zien van deze jongedame. Ik vroeg de dame of haar dochter er zo uit zag en ze sloeg bijna achterover van verbazing. Ik dacht ineens aan het artikel dat ik had gelezen een paar minuten voor inlogte en kreeg een ingeving. Mijn gidsen hadden mij voorbereid op het gesprek met deze dame en ik was hen dankbaar. Ik stelde de dame een paar vragen over de situatie zoals deze voorgevallen was en wist al snel dat mijn vermoeden juist was. Deze moeder had een hooggevoelig kind maar was zich nergens van bewust.
Ik gaf daarom de moeder wat tips mee, hoewel het natuurlijk lastig is om in een scheiding een rustig en stabiel leven te creeren voor een kind, omdat nu een maal niet iedere scheiding vlekkeloos verloopt. Ik gaf de moeder mee dat het voor het kind heel belangrijk is zich gehoord te voelen, en dat de moeder het kind mag beschermen voor indrukken, voor lawaai en teveel prikkels van buitenaf. Ik vroeg de moeder naar evt allergieen en het kind bleek juist morgen naar de arts te moeten voor een allergietest. Ook was het kind extreem gevoelig voor kleurstof. Ik glimlachte. Het lag er duimendik bovenop. Ik sprak nog wat met de moeder over de bovennatuurlijke wereld en dat de mogelijkheid bestond dat het kind ook helderziend zou zijn, helderhorend, helderruikend of helderwetend en de moeder begreep ineens een hoop dingen. Een hoop ahaaaa momentjes volgden. Het meisje was zuiver en was zo verbonden met de Bron dat zij bijna onmiddellijk antwoord kon geven op dingen die zij niet kon weten. Ook sprak het kind over oma die al lang overleden was. Hele gesprekken kon ze ermee voeren volgens deze moeder die het altijd had toegeschreven aan de verbeeldingskracht van het kind.

Ik sloot het gesprek af met wat beschermingsfeitjes en wat feiten over het aarden van het kind en hoe het kind zelf kon aangeven wanneer de mensen uit de ongeziene wereld haar met rust moesten laten. Per slot van rekening moet het kind wel in deze realiteit kunnen leven. Ik gaf de moeder nog wat adviezen qua leesstof over hoog gevoelige kinderen maar ook een healing voor haar eigen chakras. En zo kwam het dat een dankbare moeder het gesprek beeindigde. Hopelijk zou het kleine meisje een rustig leven ingaan. Maar aangezien de spirituele wereld altijd verrassingen met zich meebrengt geloof ik daar zelf niet zo in. Leven in twee werelden in soms best vermoeiend. Zo logte ik weer even uit van de lijn en bedankte mijn gidsen en engelen. Even weer aarden, ook als consulent, is soms erg belangrijk. Voor meer info klik hier

Zoek op de kaart