De man met migraine.

Hij had al jaren heftige aanvallen. Aanvallen van hoofdpijn waarbij hij zo misselijk werd dat hij geen licht meer verdroeg aan zijn ogen. Hij was overgeleverd aan deze pijn die soms zo heftig was, dat hij eigenlijk net zo lief dood zou gaan dan deze pijn nog een keer te voelen. Maar hij had een vrouw. En kinderen. Vele malen bezochten ze de dokter en deze wist het ook niet.

Hij had immigran, een middel tegen migraine voorgeschreven gekregen. Zijn vrouw vond dat het onvoldoende hielp en vond, de dosering waanzinnig hoog. Hij liet de dokter begaan. Ook de apotheker begon tegen te stribbelen bij zijn volgende afhaalmoment. Onverantwoord noemde hij het. Toen gebeurde het. In de apotheek liep een dame die hoorde van de migraine. Ze sprak hem aan. Ze vertelde hem over een mediumlijn waar iemand werkte met de naam Brigitte die healingen gaf. Reconnectiehealingen. Ook werkte zij met Kundalini energie. Hij had er nog nooit van gehoord, maar deze mevrouw was er laaiend enthousiast over. Ooit had zij ook zulke aanvallen gehad en met deze Brigitte waren haar klachten verminderd. Lichaam volgt geest, zo vertelde de mevrouw dat Brigitte haar verteld had. Wel zei ze dat hij niet zomaar moest stoppen met Immigran, maar wel naar de dokter moest gaan en moest blijven overleggen.

Van de mevrouw had hij het nummer gekregen en hij besloot eenmaal thuis direct te bellen. Hij kreeg Brigitte aan de lijn en ze vertelde dat ze hem al had verwacht. Haar gidsen en engelen hadden hem, zo vertelde ze, al aangekondigd. Ze vertelde hem dat de oorzaak van zijn hoofdpijn geen migraine was, maar een bacterie in zijn zenuwstelsel. Ook vertelde ze hem dat behalve de bacterie hij ook iets moest doen aan zijn voedingspatroon. Het suikerpercentage in combinatie met de hoeveelheid cholesterol die hij innam werd door haar gidsen gemarkeerd als ongebruikelijk. Hij wist dat het de waarheid was. Hij was veel te zwaar omdat hij nooit iets kon laten staan wat lekker was. Ook kon hij geen vet verdragen en dat wist hij wel. Toch, alles was zo lekker. Blijkbaar moest hij dat dan bekopen met hoofdpijn. Nu hij wist waar het weg kwam was hij daar mee geholpen. Hij kon met de inzichten van Brigitte aan de slag. Daarna gaf Brigitte hem een healing. Hij genoot van de warme energie die op afstand naar hem gestuurd werd en was Brigitte erg dankbaar. Tot slot vroeg hij Brigitte nog wat Kundalini energie was en Brigitte legde hem uit wat het was en waar in zijn lichaam dit opgeslagen lag. Hij vond het heel erg interessant en daarom legde Brigitte nog een en ander uit over het energetisch lichaam en over chakras. Zijn kruinchakra was erg uit balans, net als zijn basischakra en Brigitte vroeg hem of zij dit voor hem nog mocht balanceren. Natuurlijk mocht dat van hem en onmiddellijk begon ook daar energie te stromen. Na een paar minuten vond Brigitte het welletjes en voelde hij zich beduidend beter. Hij was helder en de hoofdpijn was aan het zakken.

Tot slot vroeg hij nog een legging van de kaarten en zag Brigitte in de kaarten dat zij binnenkort waarschijnlijk opa en oma zouden worden. Ze vertelde dat ze ook op de smslijn werkte en ze vroeg of, wanneer hij het nieuws zou ontvangen hij haar een berichtje wilde sturen. Hij beloofde het. Na nog enkele handvaten te hebben gekregen van Brigitte over aarding en bescherming vond Brigitte het wel welletjes voor vandaag. Na afloop belde hij de dokter en vertelde de dokter wat hem gezegd was. De dokter geloofde in het bovennatuurlijke en nodigde hem uit voor nieuw bloedonderzoek waarbij ze specifiek op de bacterie zouden onderzoeken. Drie dagen later kwam de uitslag, ze had gelijk gehad. De bacterie was niet alleen aangetroffen in het bloed maar bleek ook intensief te werken in zijn zenuwbanen. Hij werd direct opgeroepen om naar het ziekenhuis te gaan voor een infuus met medicijn. Twee dagen later verliet hij fit als een hoentje het ziekenhuis en de hoofdpijn keerde niet meer terug. Na al jaren last te hebben gehad van hoofdpijn verdween deze als sneeuw voor de zon. Ook zijn voeding paste hij aan met een dietiste. Zijn eetpatronen werden totaal vernieuwd. Nooit meer wilde hij deze hoofdpijn aanvallen meemaken. Zin vrouw kende hem bijna niet meer. Hij leek totaal veranderd. De ongeziene wereld, de gidsen, engelen en Brigitte hadden hem geholpen.

Een half jaar later kwam het nieuws dat ze opa en oma zou worden. Maar wel een gezonde opa. Hij smste Brigitte waarop een hartelijk gefeliciteerd, gezonde opa, geantwoord werd.  Voor meer klik hier

Zoek op de kaart