Paragnost Eddie

Ervaren counselor / therapeut

Toevoegen aan favorieten
Informatie
Prijs: 85,00 ( Prijs is vast )
Nummer: 106
Bekeken: 153 keer
Geplaatst: 13-03-2020 14:20
Contactinformatie De praktijk is 7 dagen per week geopend. Voor informatie of het maken van een afspraak bel 06-22180976
Website: http://www.caroline-dekker.nl
Adverteerder

Omschrijving

 

Psychologe Caroline Dekker werkt met diverse methodes die altijd  kortdurend is. Haar manier van werken is geschikt voor mensen met uiteenlopende klachten.  Zij is gespecialiseerd in counseling, emotioneel lichaamswerk, HSP, TA, voice dialogue, mindfulness en energetisch werk.

 

Het is niet het veranderen door het krijgen van goede adviezen of inzicht. Dat zijn veranderingen die meer vanuit het verstand komen. Caroline werkt met gevoelens en emoties, de veranderingen  die dit teweegbrengt komen vanuit het gevoel. Men wordt vrijer en leert echte vrije keuzes maken.

 

De klachten die iemand heeft kunnen de volgende zijn:

 

Burn-out,

 

emotionele problemen, zoals schuld-en schaamtegevoelens, weinig zelfvertrouwen, geen nee kunnen zeggen, depressies en burn-out..

 

angsten, zoals faalangst, angst voor een bepaald object, voor een situatie, onbestemde angstgevoelens, angstaanvallen.

 

relatieproblemen, terugkerende problemen in de omgang met mensen, het moeilijk kunnen aangaan en onderhouden van relaties, problemen met autoriteit, generatie-en opvoedingsproblemen.

 

minderwaardigheidsgevoelens, het gevoel té veel te moeten doen voor weinig of geen beloning, verantwoordelijk voelen en/of verantwoording nemen, het denken niets te kunnen, het gevoel jezelf steeds te moeten bewijzen.

 

psychosomatische aandoeningen, lichamelijke klachten die ondanks herhaalde behandelingen terugkeren, bijvoorbeeld spanningen en stress, zoals hoofdpijn, benauwdheid, nek-en/of rugklachten, maag-en/of buikklachten.

 

Hoe verloopt de behandeling?

 

Altijd wordt eerst in een vrijblijvend voorgesprek nagegaan of de klachten te verhelpen zijn met deze vorm van werken. Mocht dat het geval zijn, dan je een ‘overdenkingweek’. Pas als jij  dan besluit de therapie te gaan doen,  volgt een afspraak voor de eigenlijke behandeling.

 

U kunt terecht bij Caroline Dekker in:

 

Zoetermeer, Koraalrood 153, 2718 SB

 

Praktijk is gelegen op de begane grond, is 7 dagen per week geopend en er is gratis parkeergelegenheid.

 

Aangesloten bij het NVPA, RBCZ en SCAG. Een vergoeding van de ziektekostenverzekering kan tot de mogelijkheden behoren.

 

Lokatie


Koraalrood 153, 2718SB

Top Paragnosten

Zoek op de kaart