Paragnost Eddie

Jaartraining Traditionele Hekserij

Toevoegen aan favorieten
Informatie
( Prijs is vast )
Nummer: 124
Bekeken: 254 keer
Geplaatst: 23-02-2021 09:14
Contactinformatie priesteresvanavalon@gmail.com

Momenteel alleen via email bereikbaar
Website: www.priesteresvanavalon.nl
Adverteerder

Omschrijving

Jaartraining voor beginnende Heksen die nieuw zijn op dit prachtige pad, die hulp zoeken om hierin wegwijs te worden.  De jaartraining kan jou hierbij zeker helpen.  Ga op www.priesteresvanavalon.nl  naar het kopje “Hekserij” voor meer info en naar het kopje “Lesmateriaal” voor de kosten en inhoud van de training. 

 

 

In de jaaropleiding “Hekserij als Levensweg”, die bestaat uit 13 lessen. Er wordt veel aandacht besteed aan zelfontplooiing en spirituele ontwikkeling, waar de maanvieringen deel vanuit maken en we heirmee de cyclus van het jaar volgen, want wat in de natuur gebeurt, gebeurt ook in ons. Je zult merken dat er dingen veranderen en dat je rustiger wordt. Zo leer je de Heks in jezelf kennen en je hersteld de oeroude band met de natuurkrachten.

 

Hoe wordt de cursus gegeven?

 

Dit kan PERSOONLIJK 1 op 1 OF 1 op 1 ONLINE. De lessen worden bij beide mogelijkheden per e-mail naar je toegestuurd. Sommige lessen die dit nodig hebben zijn ondersteund met video materiaal. Bij beide mogelijkheden vraag jezelf een les aan, omdat de cursus in je eigen tempo te volgen is.

 

Je kunt instappen wanneer je maar wilt.

 

Aan het einde van de  training mag je er voor kiezen om te worden ingewijd en misschien wil je dan deze kennis zelf ook weer gaan delen.

 

Voor vragen of meer info ben nu alleen ik bereikbaar op 06-11221268 of per mail.

 

 

Warme groet,

Jeannette 

 

 

Lokatie


Hollemarestraat 124, 3238XK Zwartewaal

Top Paragnosten

Zoek op de kaart